Aktiviteter

På min facebooksida uppdateras ofta om något är på gång annars är det Alltid okej att höra av sej på sms om

du vill arrangera, boka eller har frågor


Min undervisning har en grundkärna med det individuella mötet i fokus. Vi jobbar från grunden med kommunikation, ledarskap, hästkunskap, löslongering, hållbar träning och Centrerad Ridning. Man  kan arrangera olika typer av kurser med olika innehåll ex teorier med olika teman, avsuttna övningar, redskapsövningar med och utan häst. Egna evenemang arrangerar jag några gånger per år, annars går det alltid bra att höra av sej  om man är ett gäng som vill ordna kurs eller boka privata lektioner.


PrisExempel:


Vill man träna regelbundet erbjuder jag

lektioner pris 600 kr 45 min.

För många är det är givande att dela lektioner, delad på två kostar 320 kr,  på 3 st kostar 240 kr/pers

ev reseersättning 30 kr/mil och ev anläggningshyra tillkommer.

Jag vill bokas två lektioner på rad för att resa ut.

Om du kan tänka dej att fler elever ansluter före eller efter din lektion hos dej delar jag gärna tid och plats på min FB-sida och via sms till andra nyfikna elever.

Halvdagskurs med teori, avusttna övningar och ett ridpass,   4 h total kostnad (oberoende av antal deltagare) 4000 kr inkl moms,

Reseräkning,  ev anläggningshyra och hästhyra tillkommer.


En introduktion i Centrerad Ridning som jag rekommenderar att man börjar med erbjuder jag för 1500 kr ca 2,5 h plus reseersättning och en ev anläggningshyra.

På en introduktion är det bra att vara minst fyra stycken deltagare, olika nivåer och genre är inget hinder.

Då presenterar jag mej själv, Centrerad Ridning och därefter testar vi alla grundbegreppen i CR med avsuttna övningar. Blandar teori med övningar två ovh två och med en del av de redskap jag använder i mina lektioner, det blir intensivt så vi har en femminuterspaus och en halvtimmes fika på en introduktionskurs :) det brukar bli myckert utbyte och många aha-upplevelser och skratt!


Både hästarna och deras miljö kan hjälpa dej att utveckla goda färdigheter. Jag har flera års erfarenhet, och det bästa, en lugn gård och hästar skolade för att möta även dej med särskilda behov. Jag erbjuder individuellt anpassad handledning i mitt stall med mina hästar, tex för dej med hästrädsla, problematisk skolfrånvaro eller ett funktionshinder. Kontakta mej vid intresse.